Connaisseur-Audio

Occasions & Demo's


Lumïn U1 high-end netwerkspeler

Lumïn heeft op het gebied van streamers een ijzersterke reputatie opgebouwd. De topmodellen van Lumïn (A1, U1 en S1) zijn zeer goed gebouwd en uit een blok aluminium gefreesd. Ze zijn tevens zeer betrouwbaar en de software is gewoon de benchmark: gewoon altijd "up-to-date" met de laatste ontwikkelingen en niet kieskeurig als het om streaming services gaat: Spotify, +TuneIn, Qobuz en Tidal (inclusief MQA) zijn allemaal eenvoudig toegankelijk, en het gebruik van Roon een kwestie van het aanklikken van de juiste knop.

Deze netwerk speler ondersteunt alle output formaten die gangbaar zijn (zelfs Toslink) en de outputs zijn apart aan en uit te schakelen.

Het aanwezige display is dimbaar en eventueel uit te schakelen.

Naast een NAS via het netwerk, is het ook mogelijk om twee harde schrijven aan te sluiten op de USB aansluitingen. Of je kunt kiezen voor de Lumïn L1 netwerkschijf.

Deze speler verkeert in absolute nieuwstaat en is te beluisteren c.q. te bezichtigen.

Originele voeding is nooit gebruikt of uit de doos geweest.

Het betreft een origineel Nederlands geleverd exemplaar (YN-Audio).

Kleur zwart.

Incl. factuur en garantie.

Prijs: 4.200,- euro


Russell K Red 100 mini monitor

Fantastische mini monitoren van Russell K. Lees alle positieve ervaringen en reviews op internet! En zie de website van de fabrikant.

Info over de fabrikant:

Russell Kauffman heeft meer dan dertig jaar ervaring als luidsprekerbouwer en al deze kennis/ervaring heeft de man gestopt in de Red 100. Deze monitor-speaker zet een zeer precies en realistisch geluidsbeeld neer. Hij heeft bewust gekozen voor een ontwerp dat uit een lichte behuizing bestaat, waarbij de speakerkast is voorzien van tussenschotten. Er is geen dempingsmateriaal aanwezig, waardoor de Red 100 heel snel en accuraat klinkt. In de behuizing zijn twee drivers verwerkt die gemakkelijk zijn aan te sturen door bijna iedere versterker....

Het betreft een splinternieuwe set in doos (wel een keer open geweest om ze te bekijken).

Incl. factuur en garantie.

Prijs: 895,- euro


Powerlab Hybride

Dit netsnoer is geoptimaliseerd voor buizenversterkers, en versterkers waar de kabel veel stroom moet kunnen leveren. Dit netsnoer is uitgerust met zeer goede Furutech stekkers.

Nieuwprijs: 450,- euro

Prijs: 195,- euro