Connaisseur-Audio

Over ons


logo

Wij zijn reeds 25 jaar actief in de wondere wereld die wij "high-end audio" noemen.

Door de jaren heen, zijn er vele mooie componenten door onze vingers heen gegaan en hebben we vele sets opgebouwd en fijn getuned. Ook bij, of beter gezegd, juist bij zeer kostbare sets is het van wezenlijk belang dat er een synergie optreedt tussen de componenten, bekabeling en luisterruimte (akoestiek). Met alleen forse investeringen ben je er gewoon niet, dan is alleen de basis nog maar gelegd. Wij hebben vele audiofielen leren kennen zoals u en ik die veel geld hebben uitgegeven aan hun droomset, maar uiteindelijk deze investeringen niet terughoorden. Dit is ook bijna altijd de reden dat er weer hele mooie componenten te koop staan op de bekende tweedehands sites. Vaak is het helemaal geen component probleem, maar lukt het niet om de juiste match te vinden, of de gehele set op de juiste manier te tunen.

Wij willen u graag helpen met het maken van de juiste keuzes, zodat er synergie optreedt tussen de componenten en alles optimaal presteert in de beschikbare luisterruimte.

Als bovenstaande u bekend voorkomt, en ook eens zou willen weten wat de mogelijkheden zijn om te verbeteren, kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord, onder het genot van een bakje koffie of thee.

Wij wensen u veel luisterplezier,

Jeroen Verschuren

PS: Aangezien wij nog geen winkelruimte hebben, graag even bellen voor een afspraak!